Incendiu la Marlorex Craiova. 15 tone de deșeuri au ars

Un incendiu a izbucnit, vineri, pe platforma de deșeuri a Complexului Comercial Marlorex din Craiova, reprezentantul unei unități economice fiind amendat de Garda de Mediu Dolj. 

arderi marlorex 2

Potrivit reprezentanților Gărzii de Mediu Dolj, un cetățean a fost cel care a anunțat comisarii istituției despre situație, spunându-le că în spatele complexului vede un nor gros de fum.

Ajunși la fața locului, reprezentanții GM Dolj au chemat și pompierii în ajutor, în total arzând 15 tone de gunoi(palstice, carton, textile, hârtie).

S-a constatat că platforma de colectare deșeuri a complexului era cuprinsă de foc. S-a solicitat prin telefonul de permanenta al ISU Dolj, prezența unei formații de pomperi care în aproximativ o jumatate de oră au lichidat incendiul. Au ars circa 15 tone de deseuri municipale amestecate, cu plastic, hârtie, carton și textile”, au precizat reprezentanții Gărzi de Mediu Dolj.

Reprezentantul unei unități economice a fost amendat cu 20.000 de lei si a fost luată măsura de eliminare a resturilor de deseuri cu un operator autorizat.

Ultimele știri