Tânăr din Ișalnița reținut pentru mai multe infracțiuni

Un tânăr în vârstă de 23 de ani, din comuna Ișalnița, județul Dolj, a fost reținut de către polițiști, fiind bănuit de comiterea mai multor furturi și pentru că a lovit un bărbat din localitate. 

Catuse 938x535 752x535

Din cercetările efectuate, polițiștii au stabilit faptul că, în noaptea de 16 spre 17 ianuarie, anul acesta, tânărul a intrat într-un local public din comuna Ișalnița, iar din interior a furat o geantă în care se afla suma de 180 de lei, sticle de alcool și haine.

De asemenea, acesta ar fi încercat să fure bunuri și în noaptea de 9 spre 10 aprilie, dintr-o locuință din comuna Ișalnița.

Tânărul mai este cercetat și pentru lovire sau alte violențe, după ce la data de 3 aprilie, pe fondul consumului de băuturi alcoolice, ar fi agresat fizic un alt bărbat, în timp ce aceștia se aflau într-o locuință din Ișalnița.

Astfel, având în vedere materialul probator administrat, polițiștii au reținut pentru 24 de ore tânărul respectiv, urmând ca în cursul acestei zile, cel în cauză să fie prezentat unității de parchet competente cu propunerile corespunzătoare”, a declarat purtătorul de cuvânt al IPJ Dolj, Cosmin Grădinaru.

Ultimele știri