Craioveancă arestată pentru trafic de minori și proxenetism

O femeie în vârstă de 42 de ani, din Craiova, a fost arestată pentru 30 de zile, în urma unor percheziții efectuate într-un dosar de trafic de persoane, trafic de minori și proxenetism.

gratii

Din cercetări a reieșit că, începând cu anul 2019, în Craiova, mai multe persaone ar fi închiriat apartamente în regim hotelier, mai multor femei, care ar fi fost obligate să practice prostituția.

De asemenea, o parte dintre aceste persoane ar fi fost transportate și în străinătate, unde ar fi fost obligate să practice prostituția, prin amenințări cu acte de violență și șantaj.

În urma perchezițiilor domiciliare, au fost ridicate bunuri și înscrisuri ce pot constitui mijloace materiale de probă în cursul procesului penal.

5 persoane au fost conduse la sediul D.I.I.C.O.T. – S.T. Craiova, în vederea audierii, iar în urma administrării probatoriului, procurorul de caz a dispus reținerea unei persoane.

Ulterior, față de aceasta, Tribunalul Dolj a emis un mandat de arestare preventivă pentru 30 de zile, fiind introdusă în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă din cadrul I.P.J. Dolj”, a declarat purtătorul de cuvânt al IPJ Dolj, Cosmin Grădinaru.

Ultimele știri