Trebuia să stea în arest la domiciliu, dar a plecat la plimbare cu mașina

Un tânăr din Bistreț, județul Dolj, care trebuia să fie în arest la domiciliu, a fost descoperit într-o mașină, în Craiova. Acesta a fost depistat în timpul unei verificări de rutină și crezând că va scăpa  le-a spus polițiștilor că nu are actele la el. 

catuse1

Evenimentul a avut loc marți, mașina fiind oprită pe o stradă din municipiul Craiova.

Întrucât pasagerul autoturismului în cauză nu a prezentat un document de identitate, a fost condus de polițiști la sediul secției, unde a fost identificat în persoana unui tânăr de 17 ani, din Bistreț, sat Bistreț. În urma verificărilor efectuate de polițiști s-a stabilit faptul că tânărul de 17 ani, figurează cu măsura preventivă a arestului la domiciliu, din data de 20 aprilie a.c. pronunţată de Judecătoria Băilești, măsură pe care o executa la un imobil din comuna Bistreț. Având în vedere cele constatate, polițiștii au întocmit un dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de evadare, cercetarile fiind continuate sub supravegherea unui procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Judecatoria Craiova, urmând ca la finalizare sa fie propusă soluție legală”, a declarat purtătorul de cuvânt al IPJ Dolj, Mihaela Sadoveanu.

Tânărul a comis mai multe furturi. Inițial, a fost pus sub control judiciar, dar pentru că nu a respectat măsura, a fost arestat la domiciliu.