Craiova: Un tânăr urmărit în trafic a provocat un accident. O femeie la spital

Craiova: Un tânăr urmărit în trafic a provocat un accident. O femeie la spital

O tânără în vârstă de 20 de ani, din Craiova, a ajuns la spital, marţi seara, în urma unui accident rutier provocat de un bărbat urmărit în trafic de poliţişti. 

masina politiei

Oamenii legii, în timp ce se aflau în exercitarea atribuțiilor de serviciu, pe strada Calea București, la intersecție cu strada Petre Ispirescu, au observat un autoturism al cărui şofer a pătruns în intersecție pe culoarea rosu a semaforului.

Poliţiştii au pornit în urmărirea acestuia cu semnalele acustice si luminoase ale autospecialei în funcțiune.

"Conducătorul autoturismului în cauză nu s-a conformat solicitărilor polițistilor, a întors autoturismul la intersecția strazilor Calea București cu Henry Coandă și și-a continuat deplasarea. Urmărirea s-a finalizat la intersecția strazilor Calea București cu Petre Ispirescu, unde autoturismul a intrat în coliziune cu un autoturism care circula pe strada Petre Ispirescu pe culoarea verde a semaforului, condus de o tanara de 20 de ani, din Craiova", a declarat purtătorul de cuvânt al IPJ Dolj, Mihaela Sadoveanu.

Autoturismul urmărit a intrat în coliziune cu maşina tinerei și apoi cu un autoturism condus de un alt tânăr.

În urma evenimentului rutier, tânăra de 20 de ani, a fost transportată la spital pentru acordarea de îngrijiri medicale.

"Cel în cauză a fost testat cu aparatul alcooltest, care a indicat un rezultat negativ. În cauză, polițiștii au întocmit un dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de vătămare corporală din culpă, urmând ca la finalizare să fie propusă soluție prin unitatea de parchet competentă. Totodată, cel în cauză a fost sancționat contravențional de polițiști conform OUG 195/2002, iar ca măsură complementară i-a fost reținut permisul de conducere pentru o perioadă de 30 de zile", a mai spus reprezentanta IPJ Dolj.

Tânărul a fost testat şi cu aparatul drugtest rezultatul fiind negativ.