CRAIOVA: Bătăușii de la mall, reținuți

Cei patru bărbați din Craiova, bănuți că au bătut o femeie și un bărbat, luni seara, în parcarea mallului din localitate, au fost reținuți de către polițiști, în noaptea de marți spre miercuri. 

batausi mall 1

Polițiștii au făcut cercetări în acest caz și au depistat cele patru persoane care, după ce au lovit femeia și bărbatul, au plecat cu o mașină din parcarea mallului.

După audieri, marți, cei patru bărbați au fost reținuți pentru 24 de ore.

Noaptea trecută, în urma probatoriului administrat de poliţiştii Secţiei 3 Poliţie Craiova, bărbatul de 48 de ani şi cei 3 tineri, cu vârste cuprinse între 17 şi 22 de ani, toţi din Craiova, bănuiţi că ar fi agresat fizic, la data de 20 septembrie a.c., un bărbat de 38 de ani şi o femeie de 37 de ani, din Craiova, în parcarea unui centru comercial, din localitate, au fost reținuți pentru 24 de ore, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de lovire sau alte violențe. Cei în cauză au fost introduși în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă al I.P.J.Dolj”, a declarat purtătorul de cuvânt al IPJ Dolj, Mihaela Sadoveanu.

Astăzi, bărbatul și tinerii urmează să fie prezentați Parchetului de pe lângă Judecătoria Craiova cu propunere de arestare preventivă

Incidentul a avut loc luni seara, la mallul din Craiova, conflictul pornind de la un loc de parcare.

În urma loviturilor primite, femeia și bărbatul au avut nevoie de îngrijiri medicale, fiind transportați la spital.

batausi mall 2