Doljean reținut pentru furt calificat

Doljean reținut pentru furt calificat

Un bărbat în vârstă de 51 de ani, din comuna Cerăt, județul Dolj, bănuit de săvârșirea infracțiunii de furt calificat, a fost reținut de către polițiști, marți. 

catuse1

Potrivit IPJ Dolj, ieri dimineață, a fost efectuată o percheziție domiciliară la locuința unui bărbat de 51 de ani, din comuna Cerăt, în cadrul unui dosar penal în care se efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de furt calificat.

Acesta este bănuit că la data de 25 aprilie, anul acesta, ar fi pătruns în locuinţa unui bărbat din localitate, de unde ar fi sustras mai multe bunuri, provocând o pagubă în valoare de 1.500 de lei.

În urma percheziţiei efectuate a fost identificată o parte din bunuri, produsele găsite fiind restituite persoanei vătămate

În urma probatoriului administrat, față de bărbat a fost luată măsura reținerii pentru 24 de ore, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de furt calificat, acesta fiind introdus în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Dolj”, a declarat purtătorul de cuvânt al IPJ Dolj, Cristian Grigorescu.