CRAIOVA: Reținut pentru patru infracțiuni de furt comise în câteva zile

CRAIOVA: Reținut pentru patru infracțiuni de furt comise în câteva zile

Un bărbat în vârstă de 42 de ani, din județul Ilfov, bănuit de săvârșirea a patru infracțiuni de furt, a fost reținut de polițiștii craioveni. 

furturi retinut

Potrivit IPJ Dolj, la data de 20 iunie, polițiștii Secției nr.2 Poliție Craiova au fost sesizați cu privire la faptul că persoane necunoscute au furat două biciclete, una din curtea interioară a unei societăți comerciale, iar a doua din curtea interioară a unei unități medicale, ambele locații din municipiul Craiova.

De asemenea, în ziua următoare, aceiași polițiști au fost anunțați și despre furtul altei biciclete, din curtea unui cămin studențesc, de această dată.

„În urma activităților investigativ-operative desfășurate de polițiștii Secției nr.2 Poliție Craiova, a fost identificat un bărbat de 42 de ani, din comuna Domnești, județul Ilfov, bănuit de comiterea furturilor. De asemenea, în urma cercetărilor efectuate s-a stabilit că acesta este bănuit și de furtul unui portofel și a unui telefon mobil, în data de 18 iunie, de pe terasa unui bar din Parcul Nicolae Romanescu”, a declarat purtătorul de cuvânt al IPJ Dolj, Mihaela Sadoveanu.

Bunurile au fost recuperate în totalitate și înapoiate victimelor.

Bărbatul din Ilfov a fost reținut, marți, iar astăzi va fi prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Craiova în vederea dispunerii unei măsuri preventive.