Tineri din Segarcea, arestați pentru trafic de droguri

Doi tineri din Segarcea, județul Dolj, au fost arestați, unul preventiv pentru 30 de zile, altul la domiciliu, pentru trafic de droguri. 

Potrivit anchetatorilor, luna aceasta, una dintre persoane s-ar fi aprovizionat cu cannabis de la o alta, drogurile fiind comercializate consumatorilor din județul Dolj.

Astfel, la data de 10 august, unul dintre tineri a fost prins, în flagrant delict, la Segarcea, după ce ar fi vândut aproximativ 150 de grame de cannabis pentru 6.700 de lei.

Ulterior, procurorii D.I.I.C.O.T. – S.T. Craiova au dispus reținerea, pentru 24 de ore, a celor două persoane bănuite, iar, la data de 11 august a.c., acestea au fost prezentate judecătorului de drepturi și libertăți din cadrul Tribunalului Dolj, care a dispus arestarea preventivă a uneia și măsura arestului la domiciliu pentru cea de-a doua, pentru 30 de zile”, a declarat purtătorul de cuvânt al IPJ Dolj, Cristian Grigorescu.

Unul dintre tineri are 21 de ani, cel de-al doilea are 23 de ani. În Centrul de Reținere al IPJ Dolj a ajuns doljeanul în vârstă de 21 de ani.

Suportul de specialitate a fost asigurat de Direcția Operațiuni Speciale din Poliția Română.