DOLJ: Bătaie între cinci bărbați în comuna Dioști. Toți au ajuns la spital

DOLJ: Bătaie între cinci bărbați în comuna Dioști. Toți au ajuns la spital

Cinci bărbați au ajuns la spital, luni seara, în urma unei bătăi care a avut loc în comuna Dioști din județul Dolj. Polițiștii au întocmit un dosar penal în acest caz. 

ambulanta poza buna si poza 63735200

Luni seara, un bărbat de 42 de ani, din comuna Dioști, a sunat la Poliție și a anunțat că a fost lovit de alte trei persoane.

Polițiștii deplasați la fața locului au constatat faptul că, în urma unui conflict spontan, bărbatul care a sunat la Poliție și fiul acestuia, în vârstă de 23 de ani, ar fi fost implicați într-o altercație cu alți trei bărbați, cu vârste cuprinse între 36 și 51 de ani, toți din comuna Dioști, altercație în urma căreia aceștia s-ar fi lovit reciproc.

De asemenea, apelantul le-a mai spus polițiștilor că bărbatul de 36 de ani, prin folosirea unui obiect contondent, i-ar fi lovit parbrizul mașinii.

Cei cinci bărbați implicați în eveniment au fost transportați la spital pentru acordarea de îngrijiri medicale.

Polițiștii au demarat cercetări în acest caz.

În cauză, polițiștii au întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de lovirea sau alte violențe și distrugere, cercetările fiind continuate pentru stabilirea cu exactitate a împrejurărilor în care au avut loc evenimentele”, a declarat purtătorul de cuvânt al IPJ Dolj, Cristian Grigorescu.