30 de percheziții desfășurate în Craiova. Grup de traficanți de droguri, destructurat

Șase bărbați din Craiova, cu vârste cuprinse între 26 și 35 de ani, au fost reținuți, marți, în urma a 30 de percheziții derulate în municipiu, la persoane bănuite de constituirea unui grup infracţional organizat, trafic de droguri de risc şi mare risc şi deţinere de droguri de risc şi mare risc.

drogulet oct

Reprezentanții IPJ Dolj spun că, marți, polițiștii Brigăzii de Combatere a Criminalității Organizate Craiova și un procuror DIICOT Craiova au efectuat 30 de percheziții, în municipiul Craiova, la persoane bănuite de constituirea unui grup infracţional organizat, trafic de droguri de risc şi mare risc şi deţinere de droguri de risc şi mare risc.

Cu ocazia acestor descinderi, au fost descoperite aproximativ 750 de grame de cocaină și alte droguri de mare risc.

În baza probatoriului administrat, procurorul de caz a dispus măsura reținerii, pentru 24 de ore, faţă de șase bărbaţi, cu vârste cuprinse între 26 şi 35 de ani, din Craiova”, arată IPJ Dolj.

Potrivit DIICOT, inculpații au procurat în vederea comercializării droguri de mare risc și obişnuiau să le vândă la diferite festivaluri de muzică.

La activități, au participat şi polițiști din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Dolj şi jandarmi ai Grupării Mobile de Jandarmi Craiova.

Activitatea a beneficiat de suportul de specialitate al Direcţiei Operaţiuni Speciale din cadrul Poliţiei Române.