Tânăr din Cioroiași, reținut pentru distrugere. A spart geamurile unui magazin

Un tânăr în vârstă de 24 de ani, din comuna Cioroiaşi, județul Dolj, a fost reținut de către polițiști, joi, după ce a spart geamurile unei clădiri, în care funcționează un magazin și un bar, evenimentul având loc în localitatea  de unde este bărbatul. 

cioroiasi

După ce au fost anunțați despre faptă, polițiștii au întocmit un dosar pentru distrugere, identificând și făptașul.

Tânărul a spart, în noaptea de miercuri spre joi, șase geamuri ale unui imobil în care funcționează un magazin și un bar.

În urma activităţilor desfăşurate de poliţişti, în aceeaşi zi, a fost identificat un tânăr de 24 de ani, din Cioroiaşi, care a fost condus la sediul poliţiei pentru audieri. Din cercetări, poliţiştii au stabilit că tânărul, în noaptea de 26 spre 27 octombrie, ar fi spart 6 geamuri tip termopan ale unui imobil, din comuna Cioroiaşi, în care funcţionează un magazin şi un bar, cauzând un prejudiciu de aproximativ 3400 de lei”, a declarat purtătorul de cuvânt al IPJ Dolj, Mihaela Sadoveanu.

Tânărul a fost reținut pentru 24 de ore, iar astăzi va fi prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Băileşti cu propunere de luare a unei măsuri preventive.