Bătrân din Măceșu de Sus, rătăcit pe câmp, găsit de polițiști

Bătrân din Măceșu de Sus, rătăcit pe câmp, găsit de polițiști

Un bătrân în vârstă de 76 de ani, din comuna Măceşu de Sus, judeţul Dolj, dat dispărut de familie, a fost găsit pe un câmp, la 12 ore de la dispariţie.

bastran gasit

Pe 1 decembrie, la ora 15.30, dispariţia bărbatului a fost anunţată de fiul acestuia. Imediat, echipe de polițiști au început căutările, riscul venirii serii și temperatura de zero grade Celsius, de afară, motivându-i în plus pe oamenii legii să-l găsească cât mai repede pe bătrân.

În urma vizionării imaginilor de pe camerele de supraveghere, polițiștii au stabilit că bătrânul a plecat de la domiciliu în dimineața zilei de 1 decembrie, ora 4.30.

După aproximativ o oră de la sesizarea dispariției, echipele de căutare l-au găsit pe bătrân pe un câmp din extravilanul comunei Măceșu de Sus, la aproximativ 1 km de locuința sa, acesta fiind înfrigurat și dezorientat. Polițiștii l-au transportat de urgență la Centrul Medical de Permanență Goicea, unde i-au fost acordate îngrijiri medicale, bătrânul fiind încredințat familiei”, transmite IPJ Dolj.