Haine contrafăcute și fără acte, descoperite de polițiștii de frontieră din P.T.F. Calafat

Haine contrafăcute și fără acte, descoperite de polițiștii de frontieră din P.T.F. Calafat

Polițiștii de frontieră doljeni au descoperit, în urma unui control efectuat asupra unui autocamion, articole de vestimentație contrafăcute în valoare de aproximativ 18.550 de lei. 

vama calafat

Mijlocul de transport pe care l-au verificat era înmatriculat în Polonia.

Cu această ocazie, polițiștii de frontieră au descoperit, în compartimentul de depozitare, amplasat pe șasiul semiremorcii, 60 articole vestimentare toate purtând însemnele unor mărci cunoscute, fiind susceptibile a fi contrafăcute. Persoana în cauză nu deţinea documente de provenienţă pentru produsele sus-menţionate. Bunurile, în valoare estimată de  aproximativ 18.550 lei dacă ar fi fost comercializate ca produse de marcă, au fost ridicate în vederea continuării cercetărilor”, arată Poliția de Frontieră Calafat.

Polițiștii efectuează cercetări pentru săvârșirea infracțiunii de punere în circulație a unui produs purtând o marcă identică sau similară cu o marcă înregistrată pentru produse identice sau similare și care îl prejudiciază pe titularul mărcii înregistrate, urmând ca la finalizarea acestora să fie propuse soluții legale prin unitatea de parchet.