Scandal în trafic. Craioveni arestați pentru tentativă la omor

Scandal în trafic. Craioveni arestați pentru tentativă la omor

Trei tineri cu vârste cuprinse între 25 şi 28 de ani, toți din Craiova, au fost arestați preventiv, pentru 30 de zile, fiind acuzați de comiterea infracțiunii de tentativă la omor.

gratii

Potrivit IPJ Dolj, fapta a fost comisă în data de 12 ianuarie.

Cei trei tineri din Craiova sunt bănuiți că în seara zilei de 12 ianuarie, în urma unui conflict în trafic, ar fi lovit cu mașina în care se aflau, mașina altei persoane.

După impact, cei trei craioveni au bătut un bărbat de 36 de ani, provocându-i plăgi tăiate și/sau despicate la nivelul capului și corpului.

După eveniment, cei trei au părăsit locul producerii faptei, sustrăgându-se cercetărilor. O echipă de poliţişti din cadrul Serviciului de Investigaţii Criminale a desfășurat activități complexe pentru stabilirea cu exactitate a împrejurărilor în care au avut loc evenimentele, precum și identificarea tuturor persoanelor implicate. Astfel, în noaptea de 17 ianuarie, un tânăr de 25 de ani, din municipiul Craiova, a fost preluat de polițiști din Punctul de Trecere a Frontierei Porțile de Fier 1, acesta încercând să părăsească teritoriul României.

De asemenea, în cursul zilei de 17 ianuarie, a fost pus în executare un mandat de percheziție domiciliară, în municipiul Craiova, ocazie cu care au fost găsiți și ceilalți doi tineri, de 25 și 28 de ani, care se sustrăgeau cercetărilor, precum și autoturismul folosit în seara zilei de 12 ianuarie”, arată IPJ Dolj.

Toți cei trei tineri au fost conduși la audieri, s-a dispus reținerea acestora, pentru 24 de ore, iar astăzi, judecătorul a luat măsura arestării preventive pentru 30 de zile.

La activităţi au participat și polițiști ai Serviciul Criminalistic, Politiei Municipiului Craiova precum şi luptători ai Serviciului pentru Acţiuni Speciale Dolj.