Tânăr din Vela, reținut pentru tâlhărie. Cu fața acoperită și cu un cuțit la el, a intrat în casa unui bărbat și i-a furat telefonul

Tânăr din Vela, reținut pentru tâlhărie. Cu fața acoperită și cu un cuțit la el, a intrat în casa unui bărbat și i-a furat telefonul

Un tânăr în vârstă de 18 ani, din comuna Vela, județul Dolj, a fost reținut de către polițiști, miercuri, fiind bănuit de comiterea infracțiunii de tâlhărie.

catuse1

Purtătorul de cuvânt al IPJ Dolj, Cristian Grigorescu, a menționat că, în dimineaţa zilei de 25 ianuarie, poliţiştii au fost sesizaţi de un bărbat, de 68 de ani, din comuna Vela, cu privire la faptul că, în noaptea de 24 spre 25 ianuarie, o persoană necunoscută, având fața acoperită și cu un cuțit asupra sa, ar fi pătruns în locuința sa, de unde i-a sustras un telefon mobil.

În urma activităţilor investigativ-operative desfăşurate de poliţiştii Secţiei, cu sprijinul poliţiştilor din cadrul Poliției Municipiului Craiova – Biroul de Investigații Criminale, a fost identificat un tânăr, de 18 ani, din comuna Vela, bănuit de comiterea faptei. În urma cercetărilor efectuate şi a probatoriului administrat, polițiștii l-au reținut pe tânăr, pentru 24 de ore, sub aspectul săvârşirii infracţiunii de tâlhărie”, a declarat Grigorescu.

Astăzi, tânărul va fi prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Craiova în vederea luării unei măsuri preventive.