Reținuți pentru tâlhărie calificată

Ieri dimineață, având în vedere cercetările ce se efectuează într-un dosar penal sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Craiova sub aspectul săvârşirii infracţiunii de tâlhărie calificată, poliţiştii Secţiei 1 Poliţie Craiova, cu sprijinul poliţiştilor din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Sibiu şi luptătorilor din cadrul Serviciului pentru Acţiuni Speciale, au efectuat trei percheziţii domiciliare, toate în județul Sibiu.

politie noaptea

În urma percheziţiilor, au fost identificați doi tineri,de 24 și 32 de ani, și o tânără de 24 de ani, bănuiți de comiterea faptei și mijloace materiale de probă, fiind ridicate în vederea continuării cercetărilor.

În fapt, cei trei sunt bănuiţi că în noaptea de 24/25 august a.c., ar fi agresat o femeie de 40 de ani, împreună cu fiul său de 13 ani, ambii din municipiul Craiova şi totodată, sub ameninţarea cuţitului, i-ar fi deposedat pe aceştia de 5000 de dolari, 500 lire și 2000 de lei, precum și alte bunuri.

În urma activităților investigativ-operative desfășurate de poliţişti, cei trei au fost conduși la audieri, iar în urma probatoriului administrat, polițiștii i-au reținut, pentru 24 de ore, fiind introduși în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Dolj”, spun reprezentanții IPJ Dolj.

Astăzi, persoanele reținute vor fi prezentate Parchetului de pe lângă Judecătoria Craiova în vederea luării unei măsuri preventive.

Suportul de specialitate a fost asigurat de Direcția de Operaţiuni Speciale din cadrul Poliţiei Române și de Unitatea Centrală de Analiză a Informaţiilor Craiova.