Tânăr reținut pentru furt calificat. A intrat în sediul Facultății de Automatică din Craiova și a luat mai multe scule profesionale

Un tânăr de 19 ani, din judeţul Mehedinţi, care stătea fără forme legale în Craiova, a fost reținut de către polițiștii doljeni, fiind acuzat de comiterea infracțiunii de furt calificat.

catuse1

Potrivit IPJ Dolj, în dimineața zilei de 17 iulie, reprezentantul unei societăţi comerciale a anunțat polițiștii cu privire la faptul că, în perioada 15-17 iulie, persoane necunoscute ar fi pătruns fără drept în incinta Facultăţii de Automatică, din municipiul Craiova, de unde ar fi sustras mai multe scule profesionale.

În urma cercetărilor derulate, ieri, a fost identificat un tânăr de 19 ani, din judeţul Mehedinţi, bănuit de comiterea faptei.

Acesta a fost condus la audieri, iar, în urma probatoriului administrat, polițiștii l-au reținut pe tânăr, pentru 24 de ore, sub aspectul săvârşirii infracţiunii de furt calificat.

În cursul acestei zile, persoana reținută va fi prezentată Parchetului de pe lângă Judecătoria Craiova în vederea luării unei măsuri preventive”, arată IPJ Dolj.