Polițiștii locali au intervenit la o spargere în centrul Craiovei

Două femei au fost reținute, după ce asupra lor au fost găsite mai multe bunuri pe care nu le-au putut justifica. 

centru furt 1 PL

În seara zilei de 26 iulie 2019, în jurul orelor 21.30, în timp ce executau misiuni de patrulare pentru menținerea ordinii și siguranței publice pe raza de competență, polițiștii locali din cadrul Serviciului Ordine Publică ”Unirii”, s-au sesizat cu privire la zgomotul alarmei ce provenea de la un magazin situat în centrul municipiului Craiova, precum și asupra comportamentului a două persoane de sex feminin, aflate în zona acestuia.

S-a procedat la interceptarea persoanelor respective și, după efectuarea identificării, s-au realizat procedurile legale privind controlul corporal sumar al acestora și al bagajelor pe care le dețineau, ocazie cu care au fost descoperite 10 perechi de ochelari și 4 seturi de cercei, în valoare totală de 469,77 lei, bunuri cărora nu le-au putut justifica proveniența și deținerea.

Bunurile au fost predate persoanei juridice păgubite, iar după întocmirea actelor premergătoare impuse de legea penală, cele două persoane – B. L, în vârstă de 36 ani, domiciliată în București și minora C. S., în vârstă de 13 ani, domiciliată în Craiova, au fost predate, pe bază de proces-verbal, Poliției Municipiului Craiova – Secția 1, în vederea continuării cercetărilor.

centru furt 2 PL