DOLJ: Bărbat din Ghercești, arestat preventiv pentru furt și infracțiuni rutiere

Un bărbat, de 29 de ani, din comuna Ghercești, județul Dolj, cercetat pentru furt calificat, conducerea unui vehicul fără permis de conducere și punerea în circulație sau conducerea unui vehicul neînmatriculat, a fost arestat preventiv.

gratii

Acesta, în perioada 01-07 mai, aflându-se pe un șantier în lucru, din comuna Ghercești, acesta a furat aproximativ 1.000 de litri de motorină din rezervoarele a patru excavatoare staționate, prin forțarea capacelor și tăierea furtunului de alimentare.

Totodată, bărbatul este bănuit că a condus un autoturism cu un număr fals de înmatriculare pe drumurile publice din comuna Ghercești și fără a poseda permis de conducere.

„În urma probatoriului administrat, polițiștii l-au reţinut pe bărbatul de 29 de ani, pentru 24 de ore, fiind introdus în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Dolj. Ieri, 24 iunie, persoana reținută a fost prezentată judecătorului de drepturi și libertăți, care a emis mandat de arestare preventivă pentru 30 de zile”, spun reprezentanții IPJ Dolj.