Un copil de doi ani a murit, după ce a căzut de la etajul șapte

Un copil în vârstă de doi ani din Craiova, a murit, marţi seara, după ce a căzut de la etajul şapte al unui bloc situat pe Bulevardul Dacia. 

banda politie

Potrivit pompierilor ISU Dolj, echipajul ajuns la fața locului nu a mai putut face nimic pentr a-i salva viața micuțului.

Echipajul SMURD a fost solicitat sa intervină pentru acordarea primului ajutor medical calificat unei persoane căzute de la înălțime. Ajunși la fata locului echipajul medical a constatat că este vorba de un copil de circa doi ani căzut în gol de la înălțime căruia au încercat să-i acorde ajutor medical dar, din toate eforturile depuse de medici și paramedici nu au mai putut face nimic”, a declarat purtătorul de cuvânt al ISU Dolj, Florin Cocoşilă.

Din primele cercetari efectuate de politisti a rezultat faptul că acesta s-ar fi aflat într-o cameră împreună cu fratele său de 9 ani, in timp ce, intr-o alta camera a apartamentului se aflau mama si bunica acestuia.

„In cauza a fost intocmit un dosar penal pentru ucidere din culpa, fiind efectuate cercetari in vederea lamuririi imprejurarilor in care s-a produs evenimentul”, transmit reprezentanții IPJ Dolj.