Trei mașini au ars într-o parcare din Rovine

O mașină a ars în totalitate și alte două au fost afectate, după ce focul s-a extins, în această dimineață, într-o parcare din municipiul Craiova.

200528 incendiu auto

Potrivit reprezentanților ISU Dolj, evenimentul a avut loc în cartierul Rovine, la ora 04.33. Când pompierii au ajuns la fața locului, incendiul se manifesta cu violența la una dintre mașinile parcate.

„Detaşamentul 1 Pompieri Craiova, a intervenit cu o autospecială de lucru cu apă pentru stingerea unui incendiu izbucnit la un autoturism, în municipiul Craiova, cartier Rovine. La sosirea echipajului de pompieri, incendiul se manifesta cu violență la un autoturism cu posibilitate de propagare la autoturismele învecinate. În urma acestuia a ars autoturismul în proporție de 90%”, a declarat purtătorul de cuvânt al ISU Dolj, Tania Vîlceanu.

Aceasta a mai spus că și alte două mașini, unde se propagase focul, au fost afectate, arzând partea din față și materialele combustibile ale compartimentului motor și bară față. Sursa probabilă a incendiului a fost un scurtcircuit electric provocat de un conductor electric defect sau neizolat corespunzător, mai spun reprezentanții ISU Dolj.

X

Right Click

No right click