Minor transportat cu elicopterul SMURD la București, după ce i-a explodat petarda în față

Un băiat în vârstă de 15 ani și vărul său, în vârstă de 37 de ani, ambii din comuna doljeană Călărași, au fost răniți, în această seară, în urma unei explozii de petardă, fiind transportați la spital. 

Smurd noaptea

Potrivit reprezentanților ISU Dolj, minorul a fost preluat cu elicopterul SMURD și dus la un spital din București, iar bărbatul a fost transportat la unitatea medicală din Craiova.

Evenimentul a avut loc în curtea unei locuințe din Călărași, polițiștii fiind anunțați că s-a auzit o explozie.

Deplasându-se la fața locului, oamenii legii au identificat un bărbat de 37 de ani și un minor de 15 ani, ambii din comuna Călărași, care prezentau răni, aceștia fiind transportați la spital pentru acordarea de îngrijiri medicale.
De asemenea, la respectiva locație, polițiștii au găsit 6 articole pirotehnice din categoria petardelor, acestea fiind ridicate în vederea continuării cercetărilor”, a menționat purtătorul de cuvânt al ISU Dolj, Cosmin Grădinaru.

Băiatul prezenta arsuri în zona feței, dar a comunicat permanent cu echipajul SMURD.

Polițiștii au întocmit un dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de vătămare corporală din culpă, cercetările urmând a fi preluate de Serviciul Arme, Explozivi și Substanțe Periculoase Dolj pentru a lămuri cum s-a produs evenimentul.

 

X

Right Click

No right click