Continuă acțiunile de verificare a respectării măsurilor privind COVID-19

Mai multe acţiuni de verificare cu efective mărite în zone aglomerate, centre comerciale, piețe, târguri și terase, dar şi în mijloacele de transport în comun, cu privire la  respectarea măsurilor impuse în contextul stării de alertă, scopul vizat fiind prevenirea răspândirii virusului Covid 19, au fost efectuate în ultimele 24 de ore și în județul Dolj. 

politie actiune corona

Potrivit IPJ Dolj, la activităţile au participat peste 270 de politiști, jandarmi, polițiști de frontieră, polițiști locali, precum și reprezentanți ai Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă, Inspectoratului Teritorial de Muncă, Direcției Sanitar Veterinare şi pentru Siguranţa Alimentelor, Direcției de Sănătate Publică şi cei de la Protectia Consumatorului.

Astfel, au fost verificate peste 240 de societăți comerciale, fiind aplicate 145 de sancțiuni contravenţionale în valoare de aproximativ 198.000 de lei, una dintre acestea fiind aplicată pentru nerespectarea măsurilor de protecţie individuală. Recomandăm cetățenilor să respecte măsurile de protecție sanitară și de distanțare fizică pentru a-și proteja propria sănătate și viață, dar și pentru a-i proteja pe toți cei din jur”, anunță IPJ Dolj.

 

 

X

Right Click

No right click