Unități economice din Dolj, amendate. Nu respectau măsurile privind coronavirusul

Peste 100 de unități economice din județul Dolj au fost amendate, în ultimele 24 de ore, cu ocazia unor verificări efectutate pentru respectarea măsurilor impuse în contextul stării de alertă, scopul vizat fiind prevenirea răspândirii coronavirusului.

amenda nou 

La activităţile desfăşurate au participat 179 de politiști, jandarmi, polițiști de frontieră, polițiști locali, precum și reprezentanți ai Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă, Inspectoratului Teritorial de Muncă, Direcției Sanitar Veterinare şi pentru Siguranţa Alimentelor, Direcției de Sănătate Publică şi cei de la Protectia Consumatorului.

Astfel, au fost  verificate peste 100 de societăți comerciale, fiind  aplicate 42 de sancțiuni contravenţionale în valoare de aproximativ 30.000 de lei, dintre care 25 de sancțiuni pentru nerespectarea măsurilor de protecţie individuală.

Autoritățile din Dolj le recomandă cetățenilor să respecte măsurile de protecție sanitară și de distanțare fizică pentru a-și proteja propria sănătate și viața, dar și pentru a-i proteja pe toți cei din jur.

X

Right Click

No right click