Furturi de umbrele și scaune de pe tersaele localurilor publice din Craiova

Doi bărbați care au furat, unul o umbrelă, altul un scaun de pe o terasă din Centrul Vechi al Craiovei, au fost prinși de către jandarmii din cadrul Grupării de Jandarmi Mobile Craiova. 

umbrela furt

Bărbatul care furase umbrela a fost văzut, miercuri dimineață, în jurul orei 4.00, și le-a spus jandarmilor că furase bunul respectiv de la o terasă din zona Bulevardului Oltenia, prejudiciul ridicându-se la suma de 1000 de lei.

În cazul celei de-a doua infracțiuni, tot un bărbat, în vârstă de 53 de ani, a fost depistat de efectivele de jandarmi, în jurul orei 06.30, în timp ce transporta un scaun. De această dată, s-a constatat că bunul fusese furat de la o terasă din zona Centrului Vechi din Craiova.

În ambele cazuri, jandarmii au întocmit actele de constatare, iar persoanele  în cauză au fost predate organelor de urmărire penală competente, pentru continuarea cercetărilor. Bunurile sustrase au fost recuperate în integralitate și înapoiate de jandarmi, proprietarilor”, se arată într-un comunicat de presă remis, miercuri, de către reprezentanții Grupării de Jandarmi Mobile Craiova.