Hoți din Brădești, prinși în vamă. Fugiseră în străinătate

Doi tineri în vârstă de 20 și 24 de ani, ambii satul Răcarii de Sus, au fost reținuți de către polițiști, miercuri, fiind bănuiți de comiterea infracțiunii de furt calificat.

Catuse 938x535 752x535

Reprezentanții IPJ Dolj au menționat că bărbații au intrat, în noaptea de 19 iunie, într-o magazie amplasată în curtea unei locuinţe din comuna Brădești, ce aparține unei societăți comerciale specializată pe realizarea şi amenajarea de lucrări de canalizare și de aici au furat mai multe scule şi utilaje electrice.

Imediat după comiterea faptei, bărbații au plecat în străinătate. Poliția i-a dat în urmărire, iar mieurcuri, când cei doi au revenit în țară prin vama Cenad, organele de poliție de fontieră s-au sesizat și anunțat polițiștii Oraşului Filiaşi. Aceștia din urmă i-au ridicat pe cei doi tineri și i-au condus la sediul poliției pentru audieri.

Bunurile au fost în totalitate recuperate şi predate persoanei vătămate.

Având în vedere probatoriul administrat, tinerii au fost reținuți pentru 24 de ore pentru comiterea infracțiunii de furt calificat, urmând ca în cursul zilei de astăzi să fie prezentați instanței de judecată cu propunerile corespunzătoare”, a declarat purtătorul de cuvânt al IPJ Dolj, Mihaela Sadoveanu.