Carambol în zona Selgros. O persoană a ajuns la spital

O persoană a fost transportată la spital, luni, în urma unui accident în lanţ produs la ieşire din municipiul Craiova, în zona Selgros, din cauza unui şofer în vârstă de 21 de ani din Caracal.

ambulanta poza buna si poza 63735200

Acesta conducea un autoturism pe DN 6, Caracal-Craiova, şi potrivit IPJ Dolj, nu a păstrat o distanță de siguranță față de un autovehicul condus de un bărbat de 47 de ani, din Găești, județul Dâmbovița, intrând în coliziune cu acesta.

Cel de-al doilea autoturism, în urma impactului, a fost proiectat în spațiul verde din partea dreapta a părții carosabile.

Tot în urma impactului, autoturismul condus de tânărul de 21 de ani, a intrat în coliziune cu un autoturism condus în aceeași direcție de mers de o tânără de 19 ani, din comuna Apele Vii și ulterior cu un alt autoturism condus de un bărbat de 58 de ani, din Bucuresti, care au fost proiectate pe strada Stejarului din satul Preajba, comuna Malu Mare.

"În urma accidentului, o persoană a fost transportată la spital pentru acordarea de îngrijiri medicale, fiind conștientă", spun reprezentanţii IPJ Dolj.

Polițiștii au întocmit un dosar penal pentru comiterea infracțiunii de vătămare corporală din culpă.