A pierdut controlul volanului și s-a răsturnat cu mașina, la Ișalnița. Șoferul era băut

Un accident rutier a avut loc, vineri, pe raza localității Ișalnița din județul Dolj. Șoferul unei mașini a pierdut controlul asupra direcției de deplasare, autoturismul a părăsit partea carosabilă și a rămas răsturnat pe plafon.

isalnita

Potrivit reprezentanților ISU Dolj, două persoane au fost asistate medical la fața locului, nefiind nevoie ca acestea să fie transportate la spital.

Echipajului EPA ajuns la fața locului a acordat ajutor medical șoferului autoturismului, care prezenta excoriații. Un singur autoturism implicat. Sunt două victime, niciuna nefiind transportată la spital”, a menționat purtătorul de cuvânt al ISU Dolj, Florin Cocoșilă.

Polițiștii au depistat că șoferul, din județul Olt, s-a urcat băut la volan.

Un bărbat de 53 de ani, din comuna Ianca, judetul Olt, care conducea un autoturism pe DN 6, în afara localităţii Işalniţa, a pierdut controlul volanului, a părăsit partea carosabilă şi s-a răsturnat cu autoturismul într-un şanţ.  Conducătorul auto a fost testat cu aparatul alcooltest care a indicat o concentraţie de 1.11 mg/l alcool pur în aerul expirat, fiind condus la spital pentru recoltarea de probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei”, a declarat purtătorul de cuvânt al IPJ Dolj, Mihaela Sadoveanu.

Poliţiştii au întocmit un dosar penal pentru comiterea infracţiunii de conducerea unui vehicul sub influenţa băuturilor alcoolice.

sursa foto: Facebook Info Trafic Craiova și Dolj