Tânăr din Cerăt, dat în urmărire internațională pentru proxenetism, prins de către polițiștii doljeni

Un bărbat în vârstă de 26 de ani, din Cerăt, pe numele căruia autoritățile din Italia au emis un mandat de arestare, fiind acuzat de comiterea infracțiunilor de proxenetism și exploatarea prostituției cu violență, a fost prins, miercuri, de către polițiștii doljeni.

cerrat urmarit

Potrivit IPJ Dolj, astăzi, polițiștii au identificat, localizat, supravegheat și urmărit în trafic, pe raza localităților Segarcea și Cerăt un autoturism despre care existau indicii că este folosit de către tânărul dat în urmărire internațională.

Mașina a fost interceptată și blocată în trafic în comuna Cerăt,  bărbatul fiind prins și dus la Serviciului de Investigații Criminale din cadrul IPJ Dolj.

În baza mandatului european de arestare, tânărul a fost prezentat unității de parchet, care a dispus reținerea acestuia pentru 24 de ore. Cel în cauză a fost introdus în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă al I.P.J. Dolj, urmând că în cursul zilei de mâine să fie prezentat instanței de judecată pentru emiterea mandatului de arestare în vederea extrădării”, a declarat purtătorul de cuvânt al IPJ Dolj, Cosmin Grădinaru.