Trei pistoale, cartușe și cocaină, ridicate de către procurorii DIICOT Craiova în urma unor percheziții

Cocaină, trei pistoale cu glonț și 59 de cartușe au fost ridicate de către polițiștii antidrog și procurorii DIICOT din Craiova, după un flagrant delict și patru percheziții domiciliare, în Olt şi Gorj. Totodată, un bărbat a fost arestat preventiv.

Trafic de droguri 2 

Potrivit unui comunicat remis de Poliţia Română, polițiștii Brigăzii de Combatere a Criminalității Organizate Craiova - Serviciul Antidrog și procurorii DIICOT Craiova au confiscat, în Filiaşi, aproximativ 400 de grame de cocaină, ce se afla ascunsă în capitonajul unui autoturism la volanul căruia se afla un bărbat.

Ulterior, polițiștii au efectuat patru percheziții domiciliare, în județele Olt și Gorj, într-una dintre locații fiind descoperite trei pistoale cu glonț și 59 de cartușe, toate deținute ilegal.

Anchetatorii spu că, în cursul acestui an, bărbatul ar fi introdus în țară droguri de mare risc, pe care ulterior le-ar fi comercializat.

Bărbatul a fost arestat preventiv.

"Astfel, în baza probatoriului administrat, cel în cauză a fost inițial reținut de procurori pentru 24 de ore, iar în cursul zilei de ieri a fost prezentat Tribunalului Dolj, care a dispus față de acesta măsura arestării preventive pentru 30 de zile. Acțiunea a beneficiat de suportul de specialitate al Direcției Operațiuni Speciale din cadrul Poliției Române. De asemenea, la activități au participat și polițiști din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Dolj", arată poliţiştii.

 

 

 

Ultimele știri