Două familii din comuna Unirea s-au luat la bătaie. Șase persoane au ajuns la spital

Șase persoane au ajuns la spital, în această seară, în urma unei altercații care a avut loc între membrii a două familii din localitatea Unirea din județul Dolj.  

politianoaptea2 2

Potrivit IPJ Dolj, în scandal au fost implicate 10 persoane și s-au folosit obiecte contondente și tăietoare, bătaia pornind în urma unor discuții în contradictoriu, totul pe fondul consumului de alcool.

„În urma evenimentului, mai multe persoane au avut nevoie de îngrijiri medicale, o parte din acestea fiind transportate la spital pentru acordarea de îngrijiri medicale.Din primele cercetări, polițiștii au stabilit că, pe fondul consumului de băuturi alcoolice, a izbucnit un conflict între membrii a doua familii din localitate, în timpul căruia au fost folosite obiecte contondente și tăietoare. De asemenea, o parte din persoanele implicate în altercație ar fi pătruns fără drept în curtea locuinței celeilalte familii”, anunță IPJ Dolj.

Polițiștii continuă cercetările în vederea lămuririi stării de fapt, fiind intocmit un dosar penal pentru comiterea infracțiunilor de lovire sau alte violențe, violare de domiciliu și tulburarea ordinii și liniștii publice.