FOTO. Depășirea neregulamentară, cauza accidentului de la Beharca. Ambii șoferi sunt la spital

Accidentul din județul Dolj, din localitatea Beharca, s-a produs din cauza unui tânăr în vârstă de 25 de ani care, potrivit datelor IPJ Dolj, a făcut o depășire neregulamentară, pe contrasens lovind frontal o autoutilitară la volanul căreia se afla un bărbat în vârstă de 40 de ani, din Uricani.  

accid beharcaa

Potrivit IPJ Dolj, în urma evenimentului rutier, cei doi șoferi au fost transportaţi la spital, fiind consţienţi.

La ora transmiterii acestei știri, traficul rutier se desfășoară pe un singur sens, carosabilul fiind umed din cauza uleiului scurs de la una dintre mașini.

„Poliţiştii au întocmit un dosar penal pentru comiterea infracţiunii de vătămare corporală din culpă, iar cercetările sunt continuate pentru stabilirea cu exactitate a împrejurărilor în care s-a produs accidentul. Pe respectiva porţiune de drum se circulă cu dificultate pe un singur sens de mers. Carosabilul este parțial acoperit cu ulei scurs de la unul dintre autovehiculele implicate în evenimentul rutier, acționându-se pentru curățare. Poliţiştii aflaţi la faţa locului desfăşoară activităţi de dirijare şi fluidizare a traficului rutier”, a declarat purtătorul de cuvânt al IPJ Dolj, Mihaela Sadoveanu.