Accident cu două victime la Răcari. Elicopterul SMURD este la fața locului

Două persoane, soț și soție, din Strehaia, au fost rănite, miercuri, într-un accident care a avut loc în localitatea Răcari, din județul Dolj. 

elicopter smurd

Una dintre victime este încarcerată.

La locul accidentului a ajuns și un elicopter SMURD, anunță ISU Dolj.

Accident de circulație cu două victime, un incarcerată, în localitatea Răcari. Intervine o autospeciala de Descarcerare de la Sectia Craiova, 2 SAJ si Elicopter SMURD”, a declarat purtătorul de cuvânt al ISU Dolj.

Cele două victime sunt soț și soție. Din cauza neatenției, șoferul în vârstă de 72 de ani, din Strehaia, a pierdut controlul volanului, a lovit un cap de pod, mașină răsturnându-se într-un șanț.

Femeia, în vârstă de 70 de ani, tot din Strehaia, a rămas încarcerată, în urma impactului.

Ambii au fost transportați la spitalul din Craiova, în cazul femeii fiind nevoie de elicopterul SMURD.

Un bărbat de 72 de ani, din Strehaia, care conducea un autoturism pe DN 6, din direcţia Filiaşi spre Craiova, din cauza neatenţiei ar fi pierdut controlul volanului lovind un cap de pod.
În urma impactului, autoturismul s-a răsurnat, ajungând într-un şanţ de pe marginea drumului public. Două persoane au fost transportate la spital conştiente, bărbatul de 72 de ani şi o femeie de 70 de ani, tot din Strehaia, singurele persoane din autoturism”, a menționat purtătorul de cuvânt al IPJ Dolj, Mihaela Sadoveanu.

Poliţiştii au întocmit un dosar penal pentru vătămare corporală din culpă şi continuă cercetările în vederea clarificării împrejurărilor care au condus la producerea accidentului.