Adolescent de 16 ani din Vârvoru de Jos, cercetat pentru mai multe infracțiuni

Un adolescent, în vârstă de 16 ani, din comuna Vârvoru de Jos, județul Dolj, este cercetat pentru comiterea infracțiunilor de furt în scop de folosință, conducerea unui vehicul fără permis și distrugere.

politie amenda

Potrivit IPJ Dolj, ieri, polițiștii din cadrul Secției 3 de Poliție Rurală Bucovăț au fost sesizați cu privire la faptul că, în comuna Vârvoru de Jos, sat Ciutura, județul Dolj, a avut loc un accident rutier, în urma căruia a fost distrus un gard.

După primele cercetări, polițiștii au stabilit că accidentul a fost produs de un adolescent în vârstă de 16 ani care tocmai furase mașina unui localnic.

„Cel în cauză a condus autoturismul pe DJ 552 A, pe raza localității Ciutura, iar în dreptul unui imobil, care aparține unei femei de 54 de ani, a intrat cu autoturismul în gardul împrejmuitor, construit din plăci de beton, căruia i-a provocat distrugeri, cauzând un prejudiciu de aproximativ 3000 lei. În urma evenimentului rutier au rezultat doar pagube materiale”, a menționat purtătorul de cuvânt al IPJ Dolj, Mihaela Sadoveanu.

Polițiștii au întocmit un dosar penal pentru infracțiunile de furt în scop de folosință, conducerea unui vehicul fără permis și distrugere, urmând ca la finalizarea cercetărilor să se propună soluție corespunzătoare prin unitatea de parchet competentă.