10 rețineri în urma unei altercații care a avut loc la Coțofenii din Față

Opt bărbați și două femei, cu vârste cuprinse între 18 și 47 de ani, șapte dintre aceștia din comuna Coțofenii din Faţă și trei din comuna Goiești, au fost reținuți, luni, fiind bănuiți de comiterea infracțiunilor de lovire sau alte violențe, amenințare, distrugere și tulburarea ordinii și liniștii publice.

catuse1

Potrivit IPJ Dolj, aceștia au fost implicați într-o altercație, în ziua de 19 octombrie, izbucnită pe o stradă din comuna Coțofenii din Față, în urma căreia o persoană a primit îngrijiri medicale, de la un echipaj de ambulanță sosit la fața locului.

Conflictul a fost aplanat imediat de poliţişti din cadrul Secţiei 1 Poliţie Rurală Melineşti, Poliţiei Municipiului Craiova şi Serviciului pentru Acţiuni Speciale Dolj, care s-au deplasat la faţa locului. De asemenea, poliţiştii au stabilit faptul că, în timpul conflictului, persoanele împlicate în altercație și-ar fi adresat reciproc amenințări și ar fi aruncat cu pietre unii în ceilalții. Totodată, au fost provocate distrugeri, fiind sparte geamurile unor locuințe și autoturisme ale persoanelor implicate”, a declarat purtătorul de cuvânt al IPJ Dolj, Mihaela Sadoveanu.

Toate cele 10 persoane implicate în conflict au fost reținute pentru 24 de ore, urmând să fie prezentate unității de parchet cu propunerile corespunzătoare.