Craiova: Declarația și masca la control! Verificări după ora 23.00

Noaptea trecută, începând cu ora 23.00, poliţişti din cadrul Biroului Rutier Craiova, Secţiei 2 Poliţie Craiova şi jandarmi din cadrul IJJ Dolj au desfăşurat o acţiune în cartierul 1 Mai, din Craiova, pentru verificarea modului în care sunt respectate noile prevederi privind deplasările. 

politie noaptea declaratii 3

În cadrul acţiunii, polițiștii au verificat documentele justificative necesare deplasării persoanelor de la domiciliu sau locuinţă, în intervalul orar 23.00-05.00, precum şi dacă acestea purtau mască de protecţie astfel încat să acopere nasul şi gura.

Astfel de acţiuni vor fi desfăşurate şi în perioada următoare pe raza întregului judeţ, anunță reprezentanții IPJ Dolj.

În ultimele 24 de ore, sub autoritatea Instituţiei Prefectului, poliţiştii doljeni împreună cu jandarmi din cadul I.J.J Dolj, poliţişti de frontieră, polițiști locali, precum și reprezentanți ai I.S.U. Dolj, D.S.P, A.N.P.C., I.S.C.T.R, şi I.T.M. Dolj, au desfăşurat acţiuni de verificare cu efective mărite pe raza întregului judeţ cu privire la respectarea măsurilor impuse în contextul stării de alertă, scopul vizat fiind prevenirea răspândirii virusului Covid 19, la activităţile de verificare participând peste 480 de forţe de ordine”, a declarat purtătorul de cuvânt al IPJ Dolj, Mihaela Sadoveanu.

Astfel, au fost verificate aproximativ 240 de societăți comerciale, 210 de locaţii de interes, 200 de mijloace de transport, fiind legitimate totodată peste 4.300 de persoane.

Pentru abaterile constatate au fost aplicate 175 de sancţiuni contravenţionale în valoare de aproximativ 28.000 de lei, din care 174 pentru nerespectarea măsurilor de protecţie dispuse în această perioadă.

politie noaptea declaratii 5

politie noaptea declaratii 2