Polițist tăiat cu un cuțit, la un scandal în Fața Luncii

Un bărbat în vârstă de 31 de ani, din Craiova, a fost reținut, luni, după ce a tăiat cu un cuțit un polițist, în zona mâinii. Acesta din urmă a intervenit alături de colegi la o adresă din Fața Luncii-Craiova, unde fusese anunțat un scandal. 

politist

Potrivit IPJ Dolj, polițiști din cadrul Secției 6 Poliție Craiova au fost sesizați de un bărbat de 45 de ani, din Craiova, cu privire la faptul că la adresa respectivă au venit mai multe persoane care provoacă scandal.

Imediat, la fața locului au fost dirijate mai multe echipaje de poliție din cadrul Poliției Municipiului Craiova, care au intervenit pentru restabilirea ordinii și liniștii publice în zona respectivă. Astfel, doi polițiști au executat câte un foc de avertisment, în plan vertical, pentru aplanarea stării conflictuale. De asemenea, un alt polițist care a imobilizat unul dintre participanții la scandal, un bărbat de 31 de ani, din Craiova, a fost rănit de acesta la mâna stângă. În continuare, polițiștii au identificat și condus la sediul Secției 6 Poliție Craiova nouă bărbați cu vârste cuprinse între 22 și 56 de ani, toți din Craiova, despre care s-a stabilit că ar fi fost implicați în eveniment”, a menționat purtătorul de cuvânt al IPJ Dolj, Cosmin Grădinaru.

Acesta a mai spus că din verificările efectuate a rezultat că patru persoane au intrat în curtea unei case unde un bărbat de 56 de ani, care locuia acolo, a fost lovit cu un obiect contondent în zona capului, acesta fiind ulterior transportat la spital pentru acordarea de îngrijiri medicale.

Niciuna dintre persoanele vătămate nu a dorit să depună plângere prealabilă pentru comiterea infracțiunilor de lovire sau alte violențe sau violare de domiciliu, însă polițiștii s-au sesizat din oficiu cu privire la aceste fapte, dar și cu privire la comiterea infracțiunii de tulburarea ordinii și liniștii publice”, a mai spus reprezentantul IPJ Dolj.

De asemenea, având în vedere comiterea infracțiunii de ultraj, cercetările au fost preluate de Parchetul de pe lângă Judecătoria Craiova, bărbatul de 31 de ani fiind reținut pentru 24 de ore.

Cercetările continuă în acest caz, urmând ca în funcție de rezultatul acestora să fie dispuse măsurile corespunzătoare.