EXCLUSIV. Alb-albaștrii au jucat pentru inima Peluzei Sud 97, Cristi Neamțu. Roșiori-FCU, 0-6!

Alb-albaștrii i-au adus un omagiu lui Cristi Neamțu.

cristi neamtu MESAJ

Jucătorii Științei adevărate l-au comemorat pe Cristi Neamțu, simbolul dar totodată și idolul tuturor suporterilor Universității Craiova. Portarul pe vecie al fanilor leilor din Bănie, dar și cel care îi veghează de acolo se sus pe juveții noștri s-a stins din viață pe data de 20 februarie 2002, la un spital din Cipru, după ce inițial se aflase în comă mai bine de șapte zile. Acesta fusese lovit la un antrenament în cap de colegul său, Marius Șuleap.

Schmeichel din Bănie nu a fost uitat de jucătorii lui Ovidiu Stângă, iar înainte de startul partidei oltenii au ieșit pe gazon cu un banner pe care era chipul îngerului Universității Craiova, dar era și scris mesajul: „Cristi este unul dintre noi!" Revenind la meci, Ovidiu Stângă a început partida în deja clasicul 4-3-3, iar leii din Bănie au controlat din start ostilitățiile, deși gazonul a fost unul destul de greu. Antrenorul Științei a urmărit ca jocul de posesie al alb-albaștrilor să se dezvolte din ce în ce mai bine, iar pe flancuri Luboya și Voicu le-au dat mari bătăi de cap adversarilor, la fel cum au făcut și în partea a doua a meciului Raicea și Vali Munteanu.

ISPAS

În prima repriză, pentru FC Universitatea Craiova au punctat Ispas din lovitură liberă, Voicu și Luboya, iar în partea a doua a meciului au marcat Ciolacu, Compagno, prin deja clasica sa lovitură de cap, și Vali Munteanu. Ovidiu Stângă a decis să menajeze pentru acest joc și câțiva jucători. FCU va debuta oficial, în 2021. în Liga 2 martea viitoare, atunci când FC Universitatea se va deplasa la Chiajna, acolo unde va da piept de la ora 17.30 cu Concordia.

VOICU

FC Universitatea Craiova

4-3-3

Popa-Negru, Paramatti, Ispas, Huyghebaert,  Cristea, Zimța, Baeten-Luboya, Bălan (căpitan) Voicu

Au mai jucat: Taborda, Gâț, Diakite, Zanfir, Pop, Raicea, Vali Munteanu, Ciolacu, Compagno

FC Universitatea Craiova

Magazinul Oficial FCU

Următoarele etape

Luni, 24 Ianuarie 2022
Farul Constanţa vs FC Universitatea
00:00 | Constanța