FC Universitatea Craiova, echipament de top. Adrian Mititelu a dat din nou lovitura!

FC Universitatea Craiova va avea trei rânduri de echipament de top.

mutu

Adrian Mititelu este cunoscut ca unul dintre cei mai tipicari patroni din fotbalul românesc, cel care este atent la toate detaliile atunci când vine vorba de imaginea celui mai iubit club din România. După ce și-a achiziționat cel mai tare autocar din Liga 1, Oltenia Force One, acum patronul juveților a dat lovitura și cu cel mai frumos echipament.

210618 autocar 01 CP

În sezonul 2021-2022 leii din Bănie vor avea trei rânduri de echipament, iar pe cel negru-deplasare, dar și pe cel alb-cupa României va apărea și noul logo „U„ Cel albastru este pentru meciurile de pe teren propriu. Începând cu campionatul din Liga 1, Adrian Mititelu a decis ca în sfrâșit tricoul cu numărul 10 să fie purtat de un nou jucător al echpei, după ce timp de doi ani acest număr nu a mai fost purtat de nimeni de la plecarea lui Florin Costea.

mutu 2

Pe pagina oficială de facebook, FC Universitatea Craiova a vorbit despre noul logo „U„

Despre noul logo "U"

Acest logo se află pe tricourile de joc destinate meciurilor din deplasare sau din Cupa României. Este un rebranding al celebrei litere "U", de pe tricourile de joc ale echipei noastre din anii '70. Istoria și nostalgia ne obligă să amintim, să dedicăm și să celebrăm momentele de glorie ale echipei fanion a oltenilor, supranumită de-a lungul timpului “Campioana unei mari iubiri”, “Craiova Maxima” și Știința.
baeten echipament
 
Prin această noutate ce ține de marketing și de identitatea clubului, Fotbal Club Universitatea 1948 arată faptul că dorește să mențină linia începută de cluburile mari ale lumii: Juventus, Manchester City, Inter, Leeds United, Nantes sau Bristol City, care au apelat la o restilizare a siglei de pe echipament.
Adoptând aceasta inovație, clubul nostru intră pe făgașul modernizării și al profesionalismului în materie de marketing sportiv.

 

bauza

kovacic

Magazinul Oficial FCU

Următoarele etape

Duminică, 26 Septembrie 2021
FC Botoșani vs FC Universitatea
18:00 | Botoșani
Duminică, 3 Octombrie 2021
FC Universitatea vs CSU Craiova
21:00 | Stadionul "Ion Oblemenco", Craiova