Adi Mutu: „Trebuie să începem să strângem puncte. Avem puterea să învingem pe Dinamo!"

Adi Mutu este convins că Știința poate să câștige meciul cu Dinamo.

albu conferinta

Adi Mutu și Dragoș Albu au susținut o conferință de presă la stadionul "Ion Oblemenco" înaintea partidei cu Dinamo. Antrenorul principal al Științei se așteaptă la o atmosferă incendiară pe arena din B[nie și crede că băieții săi își vor învinge emoțiile pentru acest meci.

Prea multe nu sunt de spus față de acest meci deoarece toată lumea știe ce rivalitate este între Universitatea Craiova și Dinamo. Această rivalitate nu este de acum, este de o viață. Mă aștept la un meci bun din partea băieților mei și suntem toți dornici de victorie. Trebuie să începem să strângem puncte. Abia aștept să debutăm pe Oblemenco în Liga 1 în acest sezon.  Ne întoarcem în Liga 1 după 10 ani. Băieții trebuie să accepte presiunea, deoarece acest lucru îi va face și mai concentrați. Au puterea să câștige acest meci.

mutu conferinta 1

Sunt sigur că suporterii vor veni în număr mare la stadion și sper să le oferim la sfârșitul meciului o mare satisfacție. Dinamo nu mai este echipa de anul trecut, le-au plecat unii jucători, dar au apărut în lot jucători tineri, iar unii sunt foaerte interesanți. Perioada nefastă financiară a făcut ca jucătorii de acolo să strîngă rândurule și să îi întărească. Așa s-a întîmplat în meciul lor cu Voluntari. Au avut o putere fantastică de a se concentra și de a reveni. Atuul lui Dinamo a fost Sorescu. Trebuie să fim foarte antenți și trebuie să ne facem jocul. Băieții mei știu ce au de făcut. Au arătat că avem putere ca echipă la Cluj", au fost câteva din declarațiile făcute de Mutu.

albu 2

„Sunt convis că Peluza Sud va face un adevărat spectacol!

La rândul spu Dragoș Albu a declarat: "Abia aștept meciul de luni seară. Vreau să facem un meci foarte frumos si sunt convins că Peluza Sud va face un adevărat spectacol. Atmosfera o să fie de cinci stele. Îmi doresc foarte mult să câștigăm. Sper să nu le dăm nicio șansă celor de la Dinamo. Avem jucători foarte buni și un grup foarte unit. Vom arăta pe teren forța grupului nostru.

FC Universitatea Craiova

Magazinul Oficial FCU

Următoarele etape