Adi Mutu a vorbit înainte de FC Universitatea Craiova -CSU. „Trebuie să dăm totul pentru acest tricou!"

Adi Mutu a vorbit într-o conferință de presă înainte de partida cu CSU.

211001 mutu conferinta 

Adi Mutu este conștient de importanța pattidei cu CSU, iar „Briliantul„ le-a explicat și jucătorulor străini din lotul Științei ce importanță are acest meci pentru toată suflarea alb-albaștrilor. Unul dintre cei mai mari fotbaliști pe care România i-a avut a vorbit și despre baza de pregătire din Bănie pentru care Adrian Mititelu a investit 12 milioane de euro.

„Jucăm împotriva unei echipe foarte bune, care în ultimii ani a stat în primele 3-4 din Liga 1. Sunt sigur că ne vom ridica la nivelul partidei și vom încerca să câștigăm acest meci. E un meci special pentru mine și Reghecampf, pentru că suntem prieteni de mici. Ambiția va fi și mai mare, ambiția de a câștiga este mereu mai mare când joci împotriva unui prieten. Eu sper ca acest meci să nu provoace indicente în Craiova și să se desfășoare într-un spirit sportiv.

 Am mulți străini în echipă și probabil că ei nu simt ce simt românii. Le-am explicat că zona noastră este una caldă, există multă pasiune în oraș. Trebuie să dăm totul pentru acest tricou, să intrăm cu atitudine pe teren. Sunt niște condiții foarte, foarte bune, avem tot ce ne trebuie acolo. Acum se simt și jucătorii într-un club adevărat, într-o bază adevărată. Când ai casa ta, poți să îmbunătățești anumite lucruri, să dezvolți anumite lucruri. Pentru noi este foarte bine că am intrat acolo. Rar mai vezi astfel de baze în România, nu cred că mai există în țară așa ceva", a încheiat Mutu.

FC Universitatea Craiova

Magazinul Oficial FCU

Următoarele etape

Vineri, 10 Decembrie 2021
FC Universitatea vs Academica Clinceni
17:30 | Stadionul "Ion Oblemenco", Craiova
Joi, 16 Decembrie 2021
FC Chindia vs FC Universitatea
15:00 | Târgoviște
Luni, 20 Decembrie 2021
FC Universitatea vs CS Mioveni
17:30 | Stadionul "Ion Oblemenco", Craiova