EXCLUSIV. Doar o problemă de lot pentru meciul cu Hermannstadt 2. Cine s-a antrenat separat!

FC Universitatea Craiova va discuta sâmbătă, de la ora 18, la Severin, partida cu Hermannstadt 2.

Capturați CODO

Dar sigur că știința se apropie de finalul campionatului, care ar fi trebuit să teoretic să ne aducem promovarea în Liga 2. Dar, cum obiectivul a fost ratat, acum alb-albastrii rămân doar consolidarea locului doi, chiar dacă Horezu se află la doar două lungimi în spatele lui FCU.

Astflel că, obligatoriu este obținerea celor trei puncte în meciul cu Hermannstadt 2, formație pe care Știința o va întâlni sâmbătă, de la ora 18:00, la Severin. În acest joc poate să fie folosit și Cristiu, deși jucătorul împrumutat până în vară de la adversarii de sâmbătă nu are nici o clauză în contract, cea care să nu îi permită să joace în meciul direct. În tur, fundașul de acum al oltenilor a fost cel care a reușit golul gazdelor în meciul câștigat de FC Universitatea Craiova la Rășinari, scor 3-1.

Însă Ediție.ro a aflat că Adrian Filip are o singură problemă de lot pentru meciul cu Hermannstadt 2. Dacă Răducanu și Suciu, cei care la Roșiori au luat loc pe banca re rezerve, deși nu erau recuperați sută la sută, s-au antrenat acum normal, nu același lucru îl putem spune de Claudiu Codoban.

Mijlocașul oltenilor sa antrenat joi separat din cauza unor dureri de inghinali. Fotbalistul în vârstă de 31 de ani a fost trimis între timp să facă un control medical amănunțit și este urmărit dacă va fi, totuși, recuperat până la ora meciului cu Hermannstadt 2.

PROGRAMUL ETAPEI 28

10 MAI

Alexandria-Filiași, ora 18:00

Voluntari 2-Sporting Roșiori, ora 18:00

Bradu-Moreni, ora 18:00

11 MAI

Pucioasa-Astra 2, ora 18:00

Horezu-Bascov, ora 18:00

FC Universitatea Craiova-Hermannstadt 2, ora 18:00

Brașov-Domnești, ora 18:00

Turris Măgurele-CSU 2, ora 18:00

 

 

FC Universitatea Craiova

Magazinul Oficial FCU

Următoarele etape

Duminică, 5 Decembrie 2021
FC Universitatea vs FC Voluntari
16:00 | Stadionul "Ion Oblemenco", Craiova