EXCLUSIV. Eugen Trică, prima reacție după aflarea programului Științei din play-off!

Eugen Trică este convins sută la sută că elevii săi vor da totul pentru promovarea în Liga 1.

210328 resita fcu 04 trica

În jurul orei 11:00 a avut loc la sediul FRF tragerea programulului meciurilor din play off, iar Știința și-a aflat adversarii. Eugen Trică a comentat în exclusivitate pentru Ediție.ro programul pe care elevii săi îl vor avea în această nouă fază a campionatului Ligii 2. „Am văzut programul și vă pot spune că indiferent de meciuri, totuși acest play-off era unul foarte tare. Dacă vrem să promovăm, atunci noi trebuie să ne luptăm cu cei mai tari. Vom întâlni Mioveni, în deplasare, în prima etapă și vă pot spune că noi vor merge acolo să câștigăm toate cele trei puncte puse în joc.

Dar vreau să îmi felicit încă o dată băieții pentru determinarea și dăruirea de care au dat dovadă în meciul de la Reșița. Au fost o adevărată familie și au luptat eroic pentru victorie și pentru calificarea în play off. Nu ne-a fost deloc ușor în 10 oameni, dar elevii mei s-au comportat exemplar și au strâns bine rândurile. S-au ajutat unul pe altul în teren în condițiile în care am rămas cu un om mai puțin după eliminarea lui Blidar. Suporterii au fost lângă noi și i-am simțit cum ne încurajau din afara stadionului. Le mulțumesc că au venit atâția kilometri după noi, deși sunt probleme cu această pandemie.

Ne vor aștepta meciuri foarte tari în play-off, dar eu sunt convins că dacă noi vom aborda jocurile ce vor urma cu aceeași determinare și vom avea aceeași concentare nu avem cum să nu reușim promovarea în Liga 1. Vom intra pe teren în meciurile din play-off doar cu gândul la promovarea în Liga 1",a  spus Trică.

 

PROGRAMUL PLAY-OFF-ului Ligii 2:

Etapa I

CS Mioveni – FC Universitatea Craiova
FK Csikszereda – Rapid
Dunărea Călărași – ASU Poli

Etapa II

FC Universitatea Craiova – ASU Poli
Rapid – Dunărea Călărași
CS Mioveni – FK Csikszereda

Etapa III

FK Csikszereda – FC Universitatea Craiova
Dunărea Călărași – CS Mioveni
ASU Poli – Rapid

Etapa IV

FC Universitatea Craiova – Rapid
CS Mioveni – ASU Poli
FK Csikszereda – Dunărea Călărași

Etapa V

Dunărea Călărași – FC Universitatea Craiova
ASU Poli – FK Csikszereda
Rapid – CS Mioveni

FC Universitatea Craiova

Magazinul Oficial FCU

Următoarele etape

Duminică, 5 Decembrie 2021
FC Universitatea vs FC Voluntari
16:00 | Stadionul "Ion Oblemenco", Craiova