Marius Șumudică: „Bravo lui Trică! Se vede că e un antrenor viu, ceea ce nu am văzut la Iosif"

Marius Șumudică a făcut, în direct la DigiSport, radiografia partidei FC Universitatea Craiova - Rapid, 1-0.

210419 fcu rapid trica

Știința a învins din nou Rapidul, scor 1-0, iar după acest meci Marius Șumudică a spus că victoria a fost obținută de echipa mult mai matură, dar a ținut să îi felicite pe Eugen Trică și pe Andrea Compagno. În schimb, l-a luat în colimator pe antrenorul giuleștenilor, Mihai Iosif.

Am suferit. Rapid, modestă în seara asta, fără nicio acțiune periculoasă. O Craiova matură pentru nivelul ligii a doua, cu experiență, bine așezată în teren, dar și cu o pregătire fizică foarte bună. Au fost peste Rapid și nici nu s-a văzut că au jucat în 10. Mi-a plăcut vârful de atac (n.r. Andrea Compagno). Referitor la Rapid, pentru mine a fost o dezamăgire totală. Ok, încă nu e pierdut nimic, dar m-a dezamăgit reacția jucătorilor. Craiova și-a dorit mai mult victoria.

Chiar aroganța, între ghilimele, a acestui căpitan de echipă a dovedit că își dorește foarte mult (n.r. declarațiile lui Dragoș Albu, la flash-interviurile de după meci). A spus de zece mii de ori că ei sunt Universitatea Craiova, se vede că sunt îndoctrinați și că li se cere să revină pe prima scenă. Și-au dorit până la ultima picătură de energie și bravo lor. Bravo lui Trică, se vede că e un antrenor viu, ceea ce nu am văzut și la Miță Iosif, cu tot respectul pentru el. Eu am spus-o tot timpul, cum e antrenorul așa e și echipa.

Rapidul, în momentul de față, nu are niciun lider în teren și aici este marea problemă. Cred că antrenorul trebuie să fie mai agresiv, mai devotat. Nu am văzut nimic la Rapid nici măcar când erau în superioritate numerică. Lipsa de agresivitate și aproape de blazare așa… Nu ai voie să joci un meci cu o contracandidată în felul ăsta. Craiova astăzi a fost mult peste ei, la orice duel, a câștigat toate duelurile. La Rapid nu am văzut nimic, nici agresivitate, nici dorință, nici idee de joc. Azi Rapid mie mi s-a părut o echipă normală de Liga 2. O victorie aici rezolva promovarea în proporție de 80-90%. Craiova nu era o echipă pe care să nu o poți egala dacă aveai o idee de joc”, a spus Marius Șumudică.

FC Universitatea Craiova

Magazinul Oficial FCU

Următoarele etape