Victor Becali: „Craiova adevărată este a lui Mititelu. Mutu are stofă de antrenor!"

Victor Becali a vorbit la ProSport Live despre FC Universitatea Craiova și Adrian Mutu.

200617 mititelu

Revenirea formației FC Universitatea Craiova în prima ligă a fost comentată de foarte mulți oameni din fotbalul românesc. Victor Becali a vorbit și el despre Știința, dar și depre posibila venire în Bănie a lui Adrian Mutu Fostul impresar consideră că adevărata Universitatea Craiova este echipa patronată de către Adrian Mititelu.

Eu am foarte mare încredere în Mutu ca antrenor, cum am avut și ca jucător. Era un jucător căruia îi plăceau problemele. De la el te puteai aștepta la orice. Acum s-a maturizat, s-a liniștit. Părerea mea e că are sânge de antrenor, are stofă de antrenor. Așa te călești, la foc mare! Nu înțeleg acum de ce Trică se supără pe Mutu. Ce era să facă, să îl sune să îi spună? Eu sunt convins că Olăroiu nu s-ar duce în locul lui Mirel, dar Olăroiu a câștigat bani mulți și își permite să spună că nu se duce. Dar când ești cu banii așa și așa, te mai duci.

mutu u21

În mod normal, adevărata Craiova e asta a lui Mititelu care a fost dezafiliată. Eu știu că Federația nu a dorit să dezafilieze Craiova, dar până la urmă s-a întâmplat acest lucru. Apoi a intrat Craiova asta în Liga 2, ce putem să le reproșăm, ce era să facă, să refuze?

Ambele vor investi în continuare. Din câte am înțeles, Adrian Mititelu stă foarte bine financiar și vrea să își facă din nou o echipă puternică. Rotaru, la fel, stă bine financiar. Acum, clubul lui Rotaru este mai bine organizat, dar cei ai lui Adrian Mititelu vin bine din urmă și au și mulți suporteri”, a încheiat Becali.

FC Universitatea Craiova

Magazinul Oficial FCU

Următoarele etape

Clasament Superliga

Loc Echipă Pct
10. Petrolul Ploieşti 35
11. Oțelul Galați 34
12. Poli Iași 33
13. FC Universitatea 31
14. Dinamo București 29
15. FC Voluntari 28