Remiză în al doilea amical din Slovenia. FC Universitatea Craiova-NKA Bravo, 1-1!

FC Universitatea Craiova a remizat în al doilea amical din Slovenia.

nka

FC Universitatea Craiova continuă seria partidelor amicale din Slovenia, iar Știința a întâlnit de la ora 19:00 formația NKA Bravo, locul cinci în prima ligă slovenă. Adi Mutu încearcă să implementeze la FCU sistemul 4-3-3, cu interi Pop și Albu, iar jocul de posesie al alb-albaștrilor, cu un neobosit Asamoah a câștigat în consistență încă din primele minute ale partidei, atunci când Baeten a și reușit să deschidă scorul, min 10.

Însă, contrar ostilităților din teren slovenii reușesc să egaleze printr-un nefericit autogol reușit de Huyghebaert, min 15, la o fază care nu se arăta deloc periculoasă pentru poarta alb-albaștrilor. Dar Știința nu acuză autogulul încasat și plimbă în continuare frumos mingea de pe stânga pe dreapta, cu un Asmoah în mare poftă de joc, cel care a încercat să coordoneze jocul juveților de la mijlocul terenului. Însă, pe benzi Negru și Huyghebaert au urcat prea puțin ca să îl pună în avantaj cu vreo centrare utilă pe Bălan, iar slovenii nu au avut nici ei emoții prea mari. În prima repriză s-a făcut remarcat de la Știința și portarul Gremsl, cel care a reușit să salveze unu la unu cu un adversar la singura ocazie clară de gol de pe toată durata partidei a slovenilor. Portarul austriac intrase între timp pe teren în locul lui Mogoșanu.

La cabine s-a intrat cu scorul de 1-1, iar în partea a doua a jocului tot Știința a avut inițiativa, iar alb-albaștrii au trecut pe lângă golul victoriei de trei ori. De două ori prin Răducanu și o dată prin Claudiu Bălan. Merită semnalat și siguranța din apărare a cuplului de fundași central format Kovacic și Machado, dar și încercarea lui Paramatti pe postul de fundaș dreapta, după ce Adi Mutu a hotărât să îl înlocuiască pe Negru cu jucătorul italian. Meciul s-a încheiat la egalitate, 1-1, iar în zilele următoare Adi Mutu va primi întăriri și în ofensivă, acolo unde este clar că Știința trebuie să mai aducă jucători.

FC Universitatea Craiova

Mogoșanu - Negru, Machado, Kovacic, Huyghebaert - Pop, Asmoah, Albu- Baeten, Bălan, Bauza

Au mai jucat: Gremsl, Popa, Parmatti, Răducanu, Raicea, Bagayoko

 

 

FC Universitatea Craiova

Magazinul Oficial FCU

Următoarele etape