EXCLUSIV. Când cred liberalii că FCU poate să revină oficial pe Ion Oblemenco!

Marian Vasile consideră că o alianță de dreapta poate să câștige lejer peste un an majoritatea în Consiliul Local Craiova.

OBLEMENCO

După ce Adrian Mititelu a câștigat procesul în Balta Craioviței, patronul lui FCU a decis să demareze proiectul pentru construcția unui stadion în locul respectiv.

Însă alegerile de la europarlamentare, cele care au condus în sfârșit la înfrângerea PSD-ului pe plan național, dar cel mai important chiar și în orașul Craiova, lovitură de ciocan pentru aceștia, au făcut ca suporterii din Bănie să se gândească din nou la posibilitatea revenirii lui FCU pe Ion Oblemenco încă din această vară. Pe locul unu în Bănie s-au situat cei de la USR PLUS, pe doi  PSD, iar pe locul trei PNL.

Contactat de Ediție.ro pentru a discuta despre posibilitatea unei reveniri a Științei pe Ion Oblemenco încă din această vară, Marian Vasile, membru PNL în Consiliul Local Craiova, ne-a dezvăluit când crede el că FCU poate să joace pe acest stadion.

"Noi vom încerca să schimbăm acea hotărâre luată în Consiliul Local acum câteva luni, deoarece și FCU trebuie să joace pe stadionul Ion Oblemenco. Însă vă rog să mă credeți că eu sunt convins că PSD nu a înțeles nimic din rezultatul acestor alegeri. În mintea lor ei se cred în continuare veșnici și imbatabili.

Însă noi vom încerca să facem ceva pentru FC Universitatea Craiova, dar totuși ei încă mai au puterea în Consiliul Local. Ei centrează și tot ei marchează. Sunt o mașinărie de vot care execută ordinele venite de la partid. Dar lucrul ăsta o să mai dureze maximum un an.

Însă, după iunie 2020 FCU o să poată să revină pe Oblemenco pentru că atunci cei de la PSD vor pierde din nou, iar eu cred că o alianță de dreapta făcută de partide o să scoată definitiv de la putere actuala majoritate din Consiliul Local Craiova. Știu că suporterii lui FCU suferă mult și își doresc ca echipa lor să joace din vară pe Oblemenco, dar trebuie să mai aștepte până când actuala majoritate din Consiliul Local o să devină definitiv învinsă de către cetățeni", a spus Marian Vasile.

 

FC Universitatea Craiova

Magazinul Oficial FCU

Următoarele etape

Vineri, 22 Octombrie 2021
FC Universitatea vs Gaz Metan Mediaș
17:30 | Stadionul "Ion Oblemenco", Craiova