Încă o glorie a Științei a intrat în «FC Universitatea Craiova 1948 Hall of Fame» "Am primit acest premiu cu mare mândrie!"

Rodion Cămătaru a fost premiat de conducerea Științei.

220324 camataru mitu placheta 

FC Universitatea Craiova nu își uită legendele. Dacă în urmă cu câteva zile, Aurică Ticleanu primea placheta, intrând astfel pentru totdeauna în «FC Universitatea Craiova 1948 Hall of Fame», de acesta dată a venit rândul lui Rodion Cămătaru să intre în posesia celebrului premiu.

Contactat de către Ediție.ro, fostul mare atacant al Universității Craiova și al naționalei României a comentat: "Mă bucur că am primit acest premiu aflând-mă încă în viață. Și vă spun cu mâna pe inimă că l-am primit cu mare mândrie și mare onoare. Dar, din pacate Iliuță Balaci, nea Nelu Oblemenco, Costică Ștefănescu, Zoli Crișan, antrenorul nostru Constantin Oțet, dar și alții nu mai sunt printre noi, iar acest lucru mă doare. Și vreau să vă mai spun încă un lucru. Cel mai mare regret al meu este că nu am adus Cupa UEFA în Bănie. În acel sezon noi am fost cea mai bună echipă a competiției, nu Benfica. Universitatea Craiova a scris istorie.

 

220324 stea camataru

Acum stau și realizez că Adrian Mititelu a facut foarte multe pentru fotbal iar acestă bază este făcută din banii lui. E o bază incredibilă. Această bază este făcută pentru fotbalul craiovean, nu o să joace Adrian Mititelu acolo. Nu trebuie să avem răutăți față de acest om. Câte baze sunt în România ca cea făcută de Adrian? Această bază este făcută pentru copiii orașului Craiova, iar Mititelu trebuie apreciat pentru acest lucru. Cine nu apreciază că acest om a băgat o grămadă de bani în fotbal, și a trecut prin câte a trecut, atunci nu mai este nimic de comentat".

FC Universitatea Craiova

Magazinul Oficial FCU

Următoarele etape

Clasament Superliga

Loc Echipă Pct
10. Petrolul Ploieşti 35
11. Oțelul Galați 34
12. Poli Iași 33
13. FC Universitatea 31
14. Dinamo București 29
15. FC Voluntari 28