Marcel Pușcaș: „Să vedem cât de rapidist mai este Săpunaru dacă o să joace două-trei luni neplătit la Rapid!"

Marcel Pușcaș: „Să vedem cât de rapidist mai este Săpunaru dacă o să joace două-trei luni neplătit la Rapid!"

Marcel Pușcaș l-a criticat pe Cristi Săpunaru după partida din Giulești.

sapunaru

Cristi Săpunaru, 38 de ani, a refuzat în urmă cu câțiva ani să li se alăture giuleștenilor în proiectul început de aceștia din Liga 4, continuând cu Liga 3 și Liga 2, motivând că încă se simte în plină forță și dorește să mai joace în Turcia, deși avea pe atunci 35-36 de de ani.

În schimb, Vasile Maftei, Daniel Pancu, Daniel Niculae, Ionuț Voicu nu s-au ferit să pună umărul la renașterea Rapidului și au decis să joace pentru giuleșteni prin coclaurile ligilor inferioare. Dar revenind la căpitanul Rapidului, ajuns între timp la 38 de ani, Săpunaru a fost la un pas să îl nenorocească pe Bauza pe finalul partidei, având asupra acestuia o intrare criminală, iar după meci a dorit să le arate suporterilor de pe Giulești că el este un rapidist înfocat și a vrut să sară să îl bată pe Lorenzo Paramatti.

marcel puscas

Oprit cu greu de colegi, la vestiare Spunaru a primit în cele din urmă cartonașul roșu, deși trebuia să îl vadă încă din minutul 85, iar acum Rapidul riscă să îl piardă pe acesta pentru meicurile de baraj. Marcel Pușcaș a criticat la Radio Gold FM atitudinea lui Spunaru. „Săpunaru a vrut să arate că este un mare rapidist, făcând pe ultrasul pe teren, dar nu e cu nimic mai rapidist față de Marian Rada, cel care a stat la greu la Rapid, fiind neplătit luni de zile, și chiar săracul a stins și becul la club când s-a ales praful cu Moraru. Cu ce e Săpunaru mai rapidist ca Marian Rada, Culae Lupescu, Dan Coe, Nae Manea, dar și mulți alții? Cu nimic! Dar aș vrea să îl văd eu pe Spunaru cât de rapidist este el atunci când nu o să fie plătit vreo trei-patru luni pe la Rapid? Începe o răzmeriță prin vesitar împotriva conducerii? El a fost un fundaș central foarte bun în ultimii 10 ani, a jucat bine și la națională, dar acum a ajuns la 38 de ani. Ați văzut în ce hal a intrat la Bauza? Dacă Pepe nu sărea, Săpunaru îl nenorocea. De ce a intrat în halul ăsta? Trebuie să îl întrebați pe el. Dar pe Rareș Ilie nu îl întreabă nimeni ce gesturi a făcut către galeria noastră când au egalat la 2-2? De acolo a pornit și reacția lui Paramatti, iar după meci i-a arătat stema lui Rareș Ilie. El nu a avut nimic cu domnul Săpunaru, cel care a sărit la bătaie și prin Portigalia când juca la Porto", a spus Pușcaș.

FC Universitatea Craiova

Magazinul Oficial FCU

Următoarele etape

Clasament Liga 1, 2021-2022

Loc Echipă Pct
1. Sepsi OSK 42
2. FC Botoșani 41
3. FC Rapid 39
4. FC Universitatea 34
5. UTA Arad 33
6. CS Mioveni 31